Isabelle Roellofs is de koperdocent bij muziekvereniging Linfano.

Isabelle is op jonge leeftijd begonnen met pianoles en hoornles. De hoorn vond zij zou leuk dat ze op 15 jarige leeftijd werd aangenomen op de havo voor muziek en dans. Na het behalen van haar havo diploma werd ze toegelaten op het Rotterdams conservatorium. Ze studeerde klassiek hoorn bij Bob Stoel en Martin van der Merwe. Hier behaalde zij het diploma ''Bachelor of music''.

Tijdens haar studie heeft Isabelle zich ook gericht op het lesgeven. Ze is dan ook een bevoegd koperdocente. Isabelle heeft al ruim 6 jaar ervaring in het lesgeven, ze had haar eerste hoornleerling al toen ze nog op de havo voor muziek en dans zat. Inmiddels geeft ze les bij Linfano, stichting Moz-Art en Caecillia Gouderak. Haar jongste leerling is 7 en de oudste is 73. Ook heeft ze veel ervaring met het lesgeven aan groepen.

Isabelle heeft tijdens haar studie de Ha-fa-directie minor gedaan. Ook heeft ze stage gelopen als dirigente bij een samenspelgroep, een jeugdorkest en een slagwerkgroep.

Momenteel volgt Isabelle de opleiding docent muziek. Verder treed zij veel op als hoorniste. Bijvoorbeeld in symfonieorkesten, barokensembles en bij de operette, maar ook in harmonie en fanfare orkesten. Daarnaast valt ze af en toe in als dirigente en arrangeert ze veel muziek voor hoornensembles.