Workshop kennismaken met muziek voor volwassenen

Leer een blaasinstrument bespelen in één dag!

 

 

Altijd al eens dat instrument willen spelen maar nooit aan toegekomen, of had je het idee dat dit veel te moeilijk voor je was? Of speel je al een instrument zoals piano of gitaar en wil je ook graag eens proberen of een blaasinstrument er bij ook iets voor je is? Probeer dan eens deze workshop. Linfano is op zoek naar jouw talent! Samen met andere volwassenen (12 jaar en ouder)  leer je de eerste stappen om muziek te maken op een blaasinstrument. Geen muzikale ervaring of notenlezen vereist. Ervaar ook hoe leuk zélf muziek maken is!

 

Voor wie?

Voor leerlingen van de middelbare school en volwassenen.

 

Wat leer je en wat doe je?

Gedurende de workshop krijg je les op een blaasinstrument. Hoe houd je het instrument vast? Hoe maak je de toon? Welke muziek kan je er mee maken? Je leert wat verschillende ritmes zijn, noten lezen en luisteren naar muziek. Je leert dit allemaal op één dag en aan het einde van de dag kun je zelfs een muziekstuk meespelen met Linfano! Dit laat je horen in een afsluitend concert.

 

Gezond?

Echt wel. De ademhalingstechnieken die je leert voor het bespelen van een blaasinstrument maken je ademhaling dieper en sterker, waardoor je meer lucht krijgt. Daarom is het voor mensen met ademhalingsproblemen een prima manier om de longen in een zo goed mogelijke conditie te brengen. Zo wordt muziek maken sporten op een stoel!

Folder?

Voor de folder klik je hier

Wanneer?

Zaterdag 24 maart 2018.

 

Waar?  Locatie in Linschoten nog nader te bepalen

 

De kosten:

Er zullen kosten aan verbonden zijn, hoogte nog niet bekend.  incl. koffie, thee, fris, lunch en wat te snoepen.

(lunch: dieet /allergie opgeven)

Info:

Wil je nog wat meer informatie voordat je je inschrijft? Stuur dan ook een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.