Welkom op de website van muziekvereniging Linfano uit Linschoten.

Muziekvereniging Linfano is een vereniging met een melody percussion band en een orkest met fanfare bezetting. Het orkest en de melody percussion band spelen in de 3e divisie van de muziekbond KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie)

Er wordt serieus gewerkt aan de groei en verbetering van onze muzikale kwaliteiten, de ambitie is om het beste uit elke muzikant halen en hoog in de 3e divisie te blijven. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Plezier hebben in het met elkaar muziek maken staat voorop! De kracht van onze vereniging is de hechte band en goede sfeer, dit is van essentieel belang voor het uitoefenen van onze hobby.

Wij verzorgen regelmatig concerten in het dorp met intentie om elk concert een ander, gevarieerd programma te hebben, zodat het voor het muzikanten én het publiek interessant blijft.  Muziekvereniging Linfano zorgt in het dorp voor extra feestvreugde door te spelen met koningsdag en met de aankomst van Sinterklaas en de finale avond van de avondvierdaagse. 

Vroeger was muziek maken iets dat bij de opvoeding hoorde. Maar tegenwoordig is dit niet meer zo vanzelfsprekend. Wellicht komt dat ook omdat de aanschaf van een instrument lang niet voor iedereen te betalen is. Wanneer u lid wordt bij onze vereniging krijgt u een goed instrument in bruikleen.

Het bespelen van een instrument en samen musiceren is bewezen gezond voor de ontwikkeling van onze hersenen. Daarnaast is het ontspannend en erg plezierig om te doen. In principe is iedereen muzikaal geboren, je moet die vaardigheden alleen wel de ruimte geven om ontwikkelen!

Gelukkig ben je nooit te oud om te leren.

 Voor meer informatie neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en volg ons ook op Facebook, Instagram of Twitter.