AMV les bij Linfano                                                           

 

Muziekles hoort net als sporten, gewoon bij de opvoeding. Het is gemakkelijk dat dit gewoon in Linschoten kan! Daarnaast is muziek maken is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van uw kind. Het is bewezen dat muziek slimmer maakt.

 

Voor wie? Algemene muzikale vorming (AMV) is een cursus voor leerlingen uit groep 4 en 5 van de basisschool. Dat is een mooie leeftijd om met muziek te beginnen. Dit geeft een goede basis voor een verdere muzikale opleiding, de doorstroming naar een blaas- of slagwerk instrument is makkelijk en laagdrempelig!

Wat leer je en wat doe je? De kinderen leren spelenderwijs ritmes, noten lezen en luisteren naar muziek. Hiervoor worden verschillende instrumenten gebruikt. In deze lessen wordt er een start gemaakt met het leren notenlezen m.b.v. een klokkenspel. De kinderen krijgen een eigen klokkenspel mee naar huis om te oefenen en te experimenteren. Gedurende de cursus krijgen de kinderen ook les op een blaasinstrument, een bugel. Hoe houd je het instrument vast? Hoe ziet het er uit? Hoe maak je de toon? Welke muziek kan je er mee maken?

Wanneer? De AMVcursus start in januari 2018 en de lestijd is 30 minuten per week.

Waar? De lessen worden gegeven in Het Trefpunt (Jacob Barneveldtstraat 17) van 15:45-16:15 uur op de donderdag.

Optredens: de cursus wordt afgesloten met een optreden.

De docent: de lessen worden gegeven door Chiel Zomer. Hij studeerde aan het Conservatorium in Arnhem en geeft slagwerkles bij Linfano en verschillende andere verenigingen. Hij is ook de instructeur van de Melody Percussion Band van Linfano.

De kosten: de kosten voor deze 10 lessen bedragen € 90,-. Dit is inclusief cursusmateriaal, huur van een klokkenspel en bugel.  Blaas- en slagwerkinstrumenten waarop je mag spelen zijn en blijven eigendom van Linfano.

Opgave en informatie: Wil uw kind ook graag muziek maken? Geef uw zoon of dochter dan op voor de AMV lessen bij Linfano.  U kunt uw kind opgeven door vóór 31 december 2017 een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  o.v.v. aanmelding AMV. In de mail graag de volgende gegevens vermelden: naam kind, geboortedatum, adres, telefoon, e-mailadres. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

 

Let op: VOL = VOL !!