Opleiding

Denk u er over om uw kind muziekles te laten nemen of overweegt u om zelf een instrument te gaan bespelen?
Dan bent u bij muziekvereniging Linfano op het juiste adres.
Bij Linfano krijg je les van bevoegde docenten (afgestudeerd aan het conservatorium) op instrumenten die in het orkest voorkomen. Zo kun je bij de vereniging les krijgen op bugel, hoorn, saxofoon, trompet, euphonium, trombone, bastuba en slagwerk. U hoeft dus niet naar de muziekschool voor gekwalificeerde scholing en u kunt dit gewoon volgen in uw eigen dorp. Daarnaast krijgt u van de vereniging een goed instrument in bruikleen. Heeft u een eigen instrument en wilt u dat liever gebruiken; is dat natuurlijk ook bespreekbaar. U hoeft dus geen duur instrument aan te schaffen met de benodigde verzekering en attributen.

Wij bieden de opleidingen voor:
1) Slagwerk: snaredrum (kleine trom), basdrum (grote trom), drumset, pauken, concert-toms (tenor drums), conga’s, bongo’s, cymbals (bekkens)., templeblocks en Percussie instrumenten (melodisch slagwerk): basmarimba, concertmarimba, marching-marimba, concertxylofoons ,marching- xylofoons, marchingbells en vibrafoon
2) Koper instrumenten: trompet, cornet, bugel, hoorn, trombone, bas trombone, bariton en euphonium, bastuba (Bes en Es)

3) Houtinstrumenten: sopraansaxofoon, altsaxofoon, tenorsaxofoon, baritonsaxofoon
 

Zie per opleiding de aparte kopjes in het menu Opleiding.

Ook biedt Linfano regelmatig een cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) aan.
Wanneer u er over denkt om uw kind hiervoor aan te melden, neemt u contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Breadcrumbs