AMV 2019  INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK. DE GROEP IS VOL

                                      

AMV Les bij Linfano

Muziekles hoort net als sporten, gewoon bij de opvoeding. Het is gemakkelijk dat dit gewoon in Linschoten kan! Daarnaast is muziek maken niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van uw kind. Het is bewezen dat muziek slimmer maakt.

Voor wie? Algemene muzikale vorming (AMV) is een cursus voor leerlingen uit groep 4 en 5 van de basisschool. Dat is een mooie leeftijd om met muziek te beginnen. Dit geeft een goede basis voor een verdere muzikale opleiding, de doorstroming naar een blaas- of slagwerk instrument is makkelijk en laagdrempelig!

Wat leer je en wat doe je? In een groep van maximaal 5 leerlingen leren de kinderen in 10 lessen spelenderwijs ritmes, noten lezen en luisteren naar muziek. Gedurende de cursus krijgen de kinderen les op een blaasinstrument; een bugel of een trompet. Hoe houd je het instrument vast? Hoe ziet het er uit? Hoe maak je de toon? Welke muziek kan je er mee maken?

Wanneer? De AMV cursus start op dinsdag 15 januari 2019 om 16:00 uur en de lestijd is 30 minuten per week.

Les data: 15 januari, 22 januari, 29 januari, 5 februari, 12 februari, 19 februari, 5 maart, 12 maart, 19 maart, 26 maart en einduitvoering op zaterdag 30 maart.

Waar? De lessen worden gegeven in Het Trefpunt (Jacob Barneveldstraat 17) van 16:00 tot 16:30 uur op de dinsdag.

Optredens: De cursus wordt afgesloten met een optreden op zaterdagmiddag 30 maart.

De docent: De lessen worden gegeven door Vincent Verhage. Hij studeerde aan het conservatorium in Utrecht en geeft koperlessen bij Linfano en verschillende andere verenigingen. Ook dirigeert hij verschillende orkesten.

De kosten: De kosten voor deze 10 lessen bedragen € 100,-. Dit is inclusief cursusmateriaal en huur van het instrument. Het instrument waarop je mag spelen is en blijft eigendom van Linfano.

Opgave en informatie: INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK. DE GROEP IS VOL. Hou de site en Facebook in de gaten wanneer er weer een nieuwe groep start.

 

Let op: VOL = VOL !!