AMV les bij Linfano

Linfano start een nieuwe cursus Algemene Muzikale Vorming

 

Voor wie? voor leerlingen uit groep 4 en 5 van de basisschool.

Wat leer je en wat doe je? De kinderen leren spelenderwijs ritmes, noten lezen en luisteren naar muziek. Hiervoor worden verschillende instrumenten gebruikt. In deze lessen wordt er een start gemaakt met het leren notenlezen m.b.v. een klokkenspel. De kinderen krijgen een eigen klokkenspel mee naar huis om te oefenen en te experimenteren. Gedurende de cursus krijgen de kinderen ook les op een blaasinstrument, een bugel.

Wanneer? De AMV cursus start in januari 2019. Lestijd is 30 minuten per week.

Waar? De lessen worden gegeven in Het Trefpunt (Jacob Barneveldtstraat 17).

Optredens: de cursus wordt afgesloten met een optreden .

De docent: De lessen worden gegeven door Vincent Verhage. Hij studeerde aan het conservatorium in Utrecht  en geeft koperlessen bij Linfano en verschillende andere verenigingen. Hij is ook de dirigent van Linfano.

De kosten: de kosten voor deze 10 lessen bedragen € 90,-. Dit is inclusief cursusmateriaal, huur van een klokkenspel en bugel.  Blaas- en slagwerkinstrumenten waarop je mag spelen zijn en blijven eigendom van Linfano. Maximaal 5 kinderen per groep.

Opgave en informatie: Wil uw kind ook graag muziek maken? Geef uw zoon of dochter dan op voor de AMV lessen bij Linfano door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  o.v.v. aanmelding AMV. In de mail graag de volgende gegevens vermelden: naam kind, geboortedatum, adres, telefoon, e-mailadres. U ontvangt per e-mail een bevestiging dat uw kind is aangemeld.

Let op: VOL = VOL !!


 Folder: Voor de folder klik HIER