Muziekvereniging Linfano gaat weer starten met een AMV cursus. 

In deze cursus maken we kennis met allerlei instrumenten. Elke week kun je leren muziek maken op een ander instrument, zoals trompet, bugel, saxofoon, bariton, trombone en verschillende soorten slagwerk. Het is een leuke introductiecursus als start van je muzikale carrière. Op speelse wijze maken de kinderen kennis met de grondbeginselen van muziek. Het gevoel voor maat, melodie en ritme wordt ontwikkeld evenals dat voor gehoor en geheugen.

De cursus bestaat uit 10 lessen en een einduitvoering tijdens de voorspeelmiddag van Linfano. De lessen zijn bedoeld voor kinderen uit groep 4, 5 en 6. 

 

Wanneer? De AMV cursus start op zaterdag 1 februari 2020 om 12:30 uur en de lestijd is  45 minuten per week.

Les data: 1 februari, 8 februari, 15 februari, 29 februari, 7 maart, 14 maart, 21 maart, 28 maart, 4 april, 11 april en einduitvoering op zaterdag 25 april.

Waar? De lessen worden gegeven in Het Trefpunt (Jacob Barneveldstraat 17) van 12:30 tot 13:15 uur op de zaterdag.

De docent: De lessen worden gegeven door Casper Dik. Hij studeerde saxofoon aan het conservatorium in Utrecht en geeft saxofoonlessen bij Linfano en verschillende andere verenigingen en muziekscholen. Ook dirigeert hij verschillende orkesten.

De kosten: De kosten voor deze 10 lessen bedragen € 100,-. Dit is inclusief cursusmateriaal en huur van het instrument. Het instrument waarop je mag spelen is en blijft eigendom van Linfano.

Opgave en informatie: Wil jij ook graag muziek maken? Geef je dan op voor de AMV lessen bij Linfano.  Aanmelden kan door, vóór 29 januari 2020, een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  o.v.v. aanmelding AMV. In de mail graag de volgende gegevens vermelden: naam kind, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Wij zullen dan per e-mail een bevestiging van de inschrijving sturen.