Stichting Vrienden van Linfano        

Wilt u donateur worden?

Hoewel de contributie en verschillende acties gezamenlijk een groot bedrag vormen, zijn deze inkomsten bij lange na niet kostendekkend. Niet vreemd als men bedenkt hoeveel kosten een muziekvereniging heeft: opleiding, dirigenten, zaalhuur, aanschaf en onderhoud instrumentarium, verzekeringen etc. Linfano doet dan ook een beroep op mensen die onze vereniging een warm hart toedragen.

De stichting Vrienden van Linfano heeft als doel het (financieel) ondersteunen van Muziekvereniging Linfano door onder meer het verwerven van fondsen, middelen en materiële zaken waarmee de vereniging kan worden geholpen. Vrienden maken het mogelijk dat de vereniging investeert in de belangrijkste middelen die nodig zijn om de toekomst van de vereniging te garanderen onder andere:

- aanschaf en onderhoud van de instrumenten en uniformen

- opleiding van jeugd

 

Wij zijn erg blij met onze donateurs. Om u op de hoogte houden krijgt u een paar keer per jaar een (digitale) nieuwsbrief met nieuws over de activiteiten van de vereniging. 

Voor een jaarlijkse bijdrage (minimaal € 12,50) wordt u al Vriend van Linfano!

 

Heeft u een eigen bedrijf en wilt sponsor worden? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact op met het bestuur om de mogelijkheden te bespreken.

De leden van Linfano ontvangen uw bijdrage met open armen.
 
 
Wilt u donateur worden dan kunt u dit aangeven door een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

Breadcrumbs