Stichting Vrienden van Linfano        

Wilt u donateur worden?

Wij zijn erg blij met onze donateurs. Om u op de hoogte houden van onze activiteiten krijgt u een paar keer per jaar een nieuwsbrief. Maar wat wordt er met het geld gedaan dat we van u mogen ontvangen?

Dit wordt gebruikt voor onderhoud en aanschaf van instrumenten en uniformen. Als je bij Linfano speelt ben je niet verplicht om zelf een duur muziekinstrument aan te schaffen. Een instrument kost zo een paar duizend euro, dus dat is niet voor iedereen te betalen. Daarom krijgen leden van Linfano een instrument in bruikleen. Ook regelen wij het onderhoud van deze instrumenten zodat de levensduur van de instrumenten verlengd wordt.

Van uw bijdrage hopen we er instrumenten bij te kunnen kopen en bestaande instrumenten te kunnen reviseren, zodat we in de toekomst voor iedereen die bij Linfano speelt voldoende en goede instrumenten hebben.

Voor een jaarlijkse bijdrage (minimaal € 12,50) wordt u middels een regelmatige (digitale) nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de activiteiten van Linfano.
De leden van Linfano ontvangen uw bijdrage met open armen.
 
Wilt u donateur worden dan kunt u het Aanmeldingsformulier voor donateurs hieronder downloaden of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.