Vincent Verhage  (1987) is na zijn afstuderen in 2011 verbonden als vaste dirigent aan muziekvereniging Linfano.

Vincent heeft een uitgebreide ervaring als dirigent en muzikant op het hoogste niveau en blijft zich breed ontwikkelen.  Als dirigent weet Vincent met enthousiasme en opgewektheid zijn kennis over te brengen op het orkest. Serieus werken maar met veel plezier, humor, vriendelijkheid en eindeloos geduld. Met zijn allen plezierig werken aan een mooi resultaat. Zingen met dat apparaat!  Is een term die veel door hem geroepen wordt. Dit heeft er in geresulteerd dat Linfano in 2011 promoveerde naar de derde divisie van het KNMO concours en in november 2015 met gemiddeld 84,33 punten een flinke eerste prijs haalde in de derde divisie.

Vincent heeft Hafabra-directie gestudeerd aan het Artez Conservatorium en het Utrechts Conservatorium bij respectievelijk Hennie Ramaekers en Danny Oosterman. Op het Utrechts Conservatorium behaalde Vincent zijn Master.
Als tuba-solist is hij regelmatig te horen geweest bij diverse orkesten. Momenteel speelt hij als bastubaïst bij brassband Schoonhoven en remplaceert hij regelmatig bij diverse orkesten van alle niveaus.

Naast muziek vereniging Linfano is Vincent ook dirigent bij brassband Amersfoort, Backum Brass uit Castricum en harmonie KTSM uit Tiel. Daarnaast is hij docent grootkoper.

Voor meer informatie over Vincent  zie: Verhage Music Productions.