Binnen het bestuur van muziekvereniging Linfano vormen drie personen het dagelijks bestuur: de voorzitter, de penningmeester en de secretaris. Zij hebben specifieke taken binnen het bestuur. De algemene bestuursleden nemen de andere bestuurstaken voor hun rekening.

We zijn nog op zoek naar twee algemene bestuursleden, dit mogen ook niet-leden zijn.

Lijkt het je leuk iets voor Linfano te betekenen op dit gebied? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle bestuursleden zijn te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voorzitter: Coen van der Stelt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester: Arnaud Schuilenburg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: a.i. Jur Huizenga Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Alg. Bestuurslid: vacature  
Alg. Bestuurslid: vacature