We hebben een vacature: Chiel is gestopt vanwege andere verplichtingen. We zijn momenteel bezig met proefdirecties.
 
Onder leiding van Chiel Zomer (1987)  komt de melody percussionband van muziekvereniging Linfano in de derde divisie uit.
Gezelligheid, maar wel met serieus werken, plezier hebben in muziek maken daar staat de Melody percussion band voor. Het is een fijne groep muzikanten die elkaar en stimuleren om met percussie en slagwerk mooie en afwisselende muziek te maken.
Op 8 jarige leeftijd zette Chiel Zomer zijn eerste treden in de muziekwereld op trompet bij het Almelo’s Stedelijk Orkest. Zijn liefde voor slagwerk kwam pas op 15 jarige leeftijd bij muziekvereniging Crescendo uit Neede. Na zijn opleiding bij de muziekschool ging hij klassiek slagwerk studeren aan het Conservatorium in Arnhem.

Al op 19 jarige leeftijd werd Chiel aangenomen als slagwerker bij het orkest van de Koninklijke Marechaussee en werkt daar nog steeds met veel plezier.
Als freelancer uitvoerend musicus heeft Chiel onder andere gespeeld bij het Gelders Orkest, Regiments fanfare Garde grenadiers en jagers (landmacht), Drumfanfare Koninklijke Luchtmacht, Nationaal Jeugd harmonie orkest en het Nationaal jeugd fanfare orkest.
 
Als dirigent/docent is Chiel ook verbonden aan St. Andries Groessen, Wilhelmina Pannerden.